REPERTOAR – šta sviramo –

REPERTOAR

STA SVIRAMO

LISTA ZABAVNE MUZIKE

 

Z

Zabavna muzika se pokazala kao muzika koja spaja sve muzičke ukuse. U okviru ove liste obavezno izvodimo pesme Zdravka Čolića, Đorđa Balaševića, Merlina, Zane, Bijelog Dugmeta, Riblje Čorbe, Yu grupe, Magazina i ostalih ex-YU pop i rock izvođača. Lista muzike za svadbu nije potpuna ako se na njoj ne nadju pesme Vlade Georgijeva, Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac, Nine Badrić, kao i uvek aktuelnih stranih izvođača.

 

LISTA NARODNE MUZIKE

N

Ljudi se često hvale kako ne slušaju narodnu muziku ali zato u svatovima svi uz nju pevaju. U ovom muzičkom žanru nudimo velik izbor starogradskih pesama, narodnih pesama iz različitih krajeva (sevdalinke, crnogorske pesme, šumadijske, kosovske, makedonske, vojvođanske…), kao i starih izvornih pesama. Obavezan deo ovog dela repertoara su hitovi Miroslava Ilića, Ane Bekute, Tome Zdravkovića, Snežane Đurišić, Šabana Šaulića, Harisa Džinovića, Cece i drugih izvođača. U ovom segment obavezno se nađe i po koji hit Grand produkcije.

 

PLES I NARODNA KOLA

K

Kao bend za svadbe, u svoj repertoar smo uvrstili i listu prigodnih instrumentala i pesama za prvi ples, kao i narodna kola bez kojih se ne može zamisliti ni jedna proslava. Uz nas su mnogi igrali Užičko kolo, Vlaško, Čačak, Moravac i mnoga druga.